Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat de snoknäsor som känner sug efter att nosa i andras privata bajs i olika syften( när tydligen icke det egna avträdet räcker till?)


Svensk kvinna begär. ..





. ..Miljon skadestånd
När det avslöjats att
hennes badrumsvåg

Som hon fått i gåva
av sin förra sambo

Avfotat o spionerande
avlyssnat henne i över
1-års tid.Samt tillverkaren


även använt tagna bilder
av henne i reklamsamman
-hang ut över stora världen

Tänk om detta även kan
drabba eller redan har
drabbat vissa av Poet.se's
oanande medlemmar?

Som då kan kräva sin rätt
Med miljon-anspråk i luk
-rativa USA-Rättegångar?

Men sannolikheten är nog
Större att Poet-medlemmar

spionerar sinsemellan var
-andra än att en badrums
-våg vågat vågar göra det?

Men man kan väl aldrig
så noga veta?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-10 14:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vilken våg!
2023-05-14

    Lena Staaf VIP
Det är i USA som sådana skadestånd är möjliga. Inte här.
2023-05-11

  Kungskobran VIP
Älskling på vågen vad väger du
Älskling på vägen vad vågar du
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP