Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste käraste


Du kom som vinden

Snuddade min kind

Lockade mig ut

I det fria

Mina löv sjöng

Medan håret spred sina dofter

Trygghet

Mod

Öppna upp sig.


Vad är det

Med alla er män

Som kommer

Som går

Jag ser bara mina föräldrar

Som lever ihop år efter år.

I livets skola

Vi aldrig lär

Eller så är det bara jag

Som har för stora skor

Väntar på att växa

Som knoppen på en gren

Sen växa över

Vissna

Falla ner

Handlöst

Hårt.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-17 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP