Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs på begäran av en vän i april i Villajoyosa, Spanien.


Vågorna

Min klocka räknar ett, två, tre, fyra
vågorna räknar ett, ett, ett
sekunderna är dyra
men för havet är det lätt

Börjar evigt om igen
allt är här och nu
som en kär och älskad vän
precis som du

Tiden människorna fann
men endast stillheten var sann
och den våra hjärtan vann




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-24 18:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är en riktig poetisk pärla! Glimrar och vaskas fram i mörkrets tidevarv och ger ljust hopp till läsaren! Tack!
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP