Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Levnads-paraden*



Allt som har varit
Är!

I din 20-åriga som
80-åriga kropp

Det går knappast
att undvika.

Med aldrig så
mycket kropps
-beskärning o

Undergörande
Krämer.


Men lite lyriska
ord till en tidlös
kropps-volym

kan ändå påverka
själen

Som en porlande
bäck inuti ett för
-torkat Bergsmassiv.







Prosa av Sefarge VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-30 05:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Välbefinnandet sitter i huvudet ingen annan stans
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP