Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en koncentrerad herr larsson


herr larsson satt med händerna
hårt tryckta mot sina öron
ögonen var slutna

han koncentrerade sig

snart snart
skulle han höra sina egna tankar

igen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 718 gånger
Publicerad 2006-08-14 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det där tillståndet är inte att leka med,
stackars herr larsson, hoppas det
desperata försöket lyckades...
2006-08-15

  kath
Man måste stänga av för att inte drunkna i all energi runt om......... behövs nu när allas höstenergi möter en ................

snyggt herr larsson :)
2006-08-14

  Ola Rydberg
mycket snyggt Hans
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP