Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


i duschen tvålar jag in
mina stympade bröst
tacksam att jag lever
tacksam att brösten
är så stora att det inte
syns utanpå med kläder på

jag funderar på ordet tacksam
att man säger att man aldrig
ska förvänta sig tacksamhet
eller något tillbaka
när man finns till för andra

det har jag lärt mig sent i livet
ändå fortsätter jag att bränna mig

tacksam för att kunna hjälpa till

jag låter det varma vattnet
smeka min åldrande kropp
tacksam för allt den gjort för mig
tacksam för varje dag som den
vill som jag vill

sen tvålar jag in knölen
vid nyckelbenet
hoppas och tror att den är snäll

tacksam för den varma duschen
flyr jag in i en bok







Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-08 18:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Verkligheten känns ofta nog mjäll, såväl med som utan någons gnäll, stundom tacksamhetens håvor gälla, utöver ungars tillkomst o drift att gnälla...
2023-08-05

  KYREUS of Sweden
ÖDMJUKHET
- utan pladder i SR
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP