Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte OM är..........

Vart har man kommit
då tanken redan är tänkt
och pratet redan är pratat
när hörseln redan har hört
och synen redan har sett
då känslan redan har känt
värmen redan värmer
och kylan sen länge kyler


Var står vi
om längtan redan längtar
om viljan redan vill
och hoppet redan hoppas
men rädslan redan räds
trösten redan tröstar
då gråten redan gråts
hur gör vi då det onda redan är ont
men det goda ännu inte gott?





Fri vers av britt-marie VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2006-08-14 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP