Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen vidare

Genom livet
Möter jag
Människor

Somliga med trasiga skor
Somliga med hjärtan av guld

Några med silicon i sina stackars bröst
Några med säkerhet som är svår att nå

Vissa med problem
Vissa med sorgen i sina ögon

Många med sår
Många med drömmar

Flera med mer erfarenheter än jag
Flera med saker jag aldrig kommer nära

Jag står som babyn i ett hörn
Jag lyssnar, tar in, försöker

Förstå

Vart all vår ytlighet föds ur.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-11 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP