Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23 maj


I dina armar

Det finns tre saker jag inte ångrar
Det är dina läppar mot mina
Dina andetag mot min nacke
Ditt skratt som lyser upp natten
Ja, du vet vilket jag menar
Det med alla tänderna framme
Och ditt låga skratt
Som ett varmt täcke om kvällen
En filt att lägga om frusna axlar
Eller när du leker gud där ovanför
Där allt jag ser är din gyllene hud
Dina händer kring mina lår
Eller när de leker med mitt hår
Jag har tvivlat på allt
Inte sett någon utväg
Men jag har alltid längtat tillbaka dit
Där värmen är som störst
Där dina händer värmer mest
Och dina känslor känns bäst
Även när jag grät som ett barn
Fanns det ingen annanstans
Jag ville vara
Än i dina armar
Och du höll om mig så
Fastän du kanske visste
Att jag grät för oss två
Jag kan inte säga
Att jag ångrar det då




Fri vers av Anna-Sara
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-13 22:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
texten lever och berör, välformulerad!
2023-09-16

  Gunnar Hilén VIP
Oj oj !
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara