Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du man

Vad gör du med mig

Du är precis allting jag inte väntade mig
som liten flicka

Men jag lockas till dig som ett bi till en blomma
dras till dig

Du väcker drömmar i mig

Ibland vill jag bara slita mig loss från dig

Men sedan lockas jag tillbaka

Av dig

För den du är.

Ingen annan

Än du

Gör mig svag

Lycklig

Drömmande

Arg

Glad

Trygg

Tokig

Levande.

Tack för det







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-14 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP