Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som blir kvar efter sorg


Ur elden kommer askan. Sprider sig som ett grått stoft.

I skrymslen och vrår

Askan lägger sig som en påminnelse

Visar spåren av något

Som var.

För att du inte ska glömma

Ärren efter såren

Ser på dom ibland, minns

Men tiden glömmer alla sår

Dom läker inte

Askan blåser inte bort

Den lägger sig på ställen du inte med ögat alltid kan se

Men ana

Känna

Minnas.






Fri vers av Isvatten VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-16 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP