Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi talar för lite om döden.


Nära kyrkogårdsmuren

Det drar ihop sig
det kan vara dags när som helst
dagarna går fort veckorna rusar iväg
och snart är man där
Får gilla läget för ingen kommer väl undan
undrar hur det är hur det känns.
Jag är inte rädd för det men mycket nyfiken
kallt och mörkt säger någon,
det vill jag inte tro,
men jag vill ligga nära muren
på kyrkogården för jag är
rädd för blåsten!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-08-14 20:14



Bookmark and Share


  W.Riter
Man funderar ju lite...*funderar*
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP