Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är död och fortsätter skriva



Jag minns sista andetaget.
Det var så skönt.
Nu var det över.
Sen skreks det och gräts.
Telefoner ringde.
Ambulansen kom.
"Ja, han är död".
Va fan trodde dom.
Sen till sjukan eller va fan det var.
Kall bår...plåt ?
Kniv överallt.
Ja ja skär på bara tänkte jag.
Ni var helt upptagna av en enda sak.
Vad dog han av.
Det borde ni frågat innan.
Innan ni plockade itu mig.

Jag hade svarat :

LÅT MIG VARA I FRED
SOM DEN JAG ÄR !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-23 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är skicklig på avslutningar, i dina dikter generellt och i denna dikt om avslut, med klockrent avslut.
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP