Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Israelring. Egen bild.


Förlorad men återfunnen

"Älska Herren, din Gud, med all iver, all bön och allt förnuft"
"Älska andra lika mycket som du älskar dig själv." Matteus 22:36-40
står på hebreiska på denna ring inköpt i Israel 2014 och som varit förlorad i ett år men återfunnits...

Aldrig har jag tjatat så mycket på Gud

som då jag tappade denna dyrbara ring

"ett fördröjt svar är inte nekande", säger Gud




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-24 08:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att du hittade den igen...
2023-07-16

  Eva Helene VIP
Klokt, fint och glädjerikt!
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP