Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vallby fritidsmuseum i midsommar. Egen bild.


Tack för allt gott


Tack för allt gott

Du mig ständigt ger

att känna älska och äga

Tack gode Fader

för mycket mer än jag

kan nämna och säga




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-24 08:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tacksamma ord...mycket fint...
2023-07-16

  Eva Helene VIP
Så vackert i midsommartid!
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP