Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Verksamhets-kalkyl*




Flödes-scheman tillverkas
för fullt för att fungera uti
cyberrymden (inuti data-
centraler)

Men i verklighetens åkertegar
Håller det istället på att helt
enkelt torka ut.



(till bönders o andra
utsatta förtvivlan. ..)












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-26 09:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det har regnat som fan i södra sverige västkusten och Småland.
Vi har inte en aning om hur resten av sommaren blir men en del älskar att måla fan på väggen
2023-06-27

    Lena Staaf VIP
Ja, det vore bra om flödesschemana kunde vattna åkrarna...
2023-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP