Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Nyböjnings-tillverkning*




Lösa texter faller så
lätt ifrån
när det stormar

Endast fasta meningar

som är rejält rotade i
myllan som sus-vajande
ungflicks-björkar

håller sig n ågor-lunda
Kv.
a
r.
.
.
Ruskelirusk plipp,plopp-
-Stopp!


***
Och där nedanför står Sjön
i sitt glittrande vatten speg
-lings lexikon.

Medans allt runtomkring
sakta torkar in

Och påminner oss om att
även Ord behöver fukt för
att jämt kunna spricka ut.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-28 07:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stämmer, några glas vin att fukta orden med hjälper poeten på traven
2023-06-28

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Manar till eftertanke.
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP