Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Om man nu vänder på saken. .."



Den absoluta tomheten
Ingenting,

Är till för allting, att försöka
uppfylla:med någonting?

Och så kommer det
Alltid att vara. ..




















*sefarge*








Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-02 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tomheten kommer i olika skepnader:
Den tomma tekannans möjlighet att fyllas
Den tömda tankens möjlighet att fyllas
Det inget som är där
Det inget som inte är där
Ingetnting
och det inget som språk inte kan säga
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP