Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad Carl-Magnus Stolt; från min kommande samling "Skymningstid".)


Minnen

Vind och tid sveper
genom fjolårets gräs.
Våg på våg sköljer
över minnenas näs.

Jag går längs stranden,
följer dåtidens led.
Märker att smalnat
har minnenas ed.

Snart stiger vattnet
över fjolårets gräs.
Snart är blott öar
av minnenas näs.

En sträng av öar
i det bortglömdas hav –
det är det våra minnen
är gjorda av.




Bunden vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-02 11:48



Bookmark and Share


  Marvvel
Älskar den här.
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP