Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tidsförskjutning)


Gårdagens eko,eko,eko. ..


Dagens eko
Blev så väldigt långt

Så den kommer
att höras såsom
gårdagens eko

i morgon istället
för idag. ..


God dag,god dag
Från igår igår

Hur ni än i
morgon mår?




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-03 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP