Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i klivet!

Jag har ju några svåra
sjukdomar att dras med
sedan några år tillbaka
nu verkar det som om de
hittat ännu en till...

Doktorn som sa det till mig
hon tittade på mig och sa,
att jag verkar inte bitter alls
efter allt jag drabbats av,
jag svarade, jag har ju
två val, försöka leva
vidare eller lägga
mig ner och dö,
men jag försöker
leva vidare...

Vad tar du till då sa hon...

Jag svarade, jag tar till
min livsglädje den har
ännu ingen lyckats ta kål på...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-03 16:55



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack Ewa-Britt
du skrev den vackraste
underbaraste
mjukaste
dikt
jag någonsin läst -
KRAM till DIG
BÄSTA POETER_VÄN!
2023-07-12

    Sefarge VIP
Jaa. Sådant inifrån
Växer inte på trän
som man bara kan
plocka utifrån ett
ett recept när det
så känns att nåt
värdefullt saknas?
;)
2023-07-04

  Fale Bure VIP
Omtanke
2023-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt