Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnads bevandring




Den som bär sin egen
Visthusbod av minnen
inom sig

Går aldrig omkring helt
uthungrad på upplevelser

När det börjar brinna i
knutarna och det är lätt
att gå på en mina

Där ute i livets föreställ-
nings värld av dyrköpta
erfarenheter.






Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-04 08:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Minnena är en guldgruva att ösa ur. De pinsamma som gett nyttiga erfarenheter och de goda och varma som man kan njuta av gång på gång genom att ta fram dem.
2023-07-04

  Kungskobran VIP
Det är något jag vet
min dyrköpta erfarenhet
den finns där i evighet
väcker olustighet
2023-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP