Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dumhetsindustrins planerade epidemi

Demagoger och mörkermän
lever gott på fotsoldater som
svansviftar på betingning
när karismaidolen på
alternativsocialmedia
salufört dynga som
sanningsguld.

När obildningens
härskaror fortlöper
i sin motvilja mot
källkritik blir det
som det blir:
en epidemi
av dumhet.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-06 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En massiv smutstsunami.
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP