Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Oförgängligheten. ..*




En spegel visar
dig din kropp

En dikt visar
dig din själ. ..























Övriga genrer (Aforism) av Sefarge VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-10 07:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint! Men ibland skriver vi dikter om kroppen...
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP