Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridolf Rutin

Fridolf Rutin
lägger smolk i mitt vin
håller drömmen i schack
och vill därför ha tack




Bunden vers (Rim) av Anders P VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-08-15 07:01



Bookmark and Share


  Bengt VIP
ha ha ha
vem kan glädjas utan en gnutta vemod?
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP