Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tillflykt

jag har insett ikväll
att slutet är nära
för mig nu

att välja på
är rättspsykiatrisk
tvångsvård

elak läkare
jävla skitstövel
lovar det

det finns bara
en tillflykt
'
och det råkar
vara slutet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-07-12 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP