Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen ankomst

Det hela världen väntar
Är nån som
Kan vittna om Guds existens

Det är dags nu
Tycker en gammal
Gubbstöt som jag
En gamling med cancer
Och schizofreni

Ge oss kärlek
Och hopp
Och tro

Vi väntar
Otåligt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-13 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP