Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulen Julidag

Det var en kulen
Julidag
Och det blåste
Jesus vad ledsamt
Det känns att veta
Men kramar
Bamsekramar till
De som brukar
Spionera på mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-13 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP