Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


han ska bort från fejan

målat med kritorna inatt
vaxkritorna
och en amerikansk tjej
fick inspirera

jag saknar resurser
ingen penna lika bra
som staffan borg
enligt doktor ardesjöö

men den är redan ute
på fejan

minns när kvinnsen skrev
om mig:
"han ska bort från fejan!!"

tack för hindret
mika bekku

först för några år sen
hoppade jag av

men kom åter
och är där
än idag




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-07-18 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP