Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eat that ni Döderhults-älskare?)


"Levnadshuldran i Dorotea"


Bodde i en ödslig ljus villa
med storslagen utsikt vid
Sveriges minsta kommun


Men det brydde hon sig
inte ett dugg om.

För det kändes så himla
Stort på nåt konstigt sätt

Att bo och skapa sitt liv
just där.

Av de dagar som ändå
fanns kvar att förvalta!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-18 07:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är fint i Dorotea. Förstår att hon vill bo där. Men en avfolkningsbygd och krympande samhällssetvice.
2023-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP