Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
("and only in Swenglish-behavior ?")


"Outgoing-Incoming. .."



Din stjärt bliv vid din läst!
Och ställ inte till med nån
pest.Håll med om det så
kan livet fortfarande vara
lite av en fest,sådär vid
sidan om Ullared?













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-20 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP