Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Evigheten i Ullared. ..*





Kan aldrig köpas
för pengar

Hur mycket man
än försöker

Och hur många
kundvagnar som
än dras fram och
tillbaka

Men ett tygstycke
kan göra en lite mer
lycklig( för stunden)

Medans mås-skit
och deras gälla skrik

elegant singlar ner
mot parkeringen

Bland bilar och in
och utpasserande
Kunder

Och plötsligt mitt
i allt en unge som
storgråter för att
hon håller i en
nedbajsad glass

Nej evigheten
kan aldrig köpas
för pengar. ..


***
Men vem vill väl
äga en förstelnad
evighet-egentligen?







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-26 12:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I ullared en gång när vi var där gick det att tanka gratis på en närliggande mack, det var något fel på betalnings systemet, ryktet spred sig snabbt och bilkön ringlade sig ut på,gatan
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP