Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att

Dra i sig doften av dig
Känna vågorna som växer i mig
När huden nuddar din tanke

Intresset du väcker i mig
Så nära att det blir verkligt

När du sedan säger
Jag älskar dig

Vet jag att det är äkta




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-01 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP