Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Skymningstid", Koyo förlag 2023


Rödhaken

En rödhake röd
du blev vid din död.
Visa mig så
vad väg jag skall gå!

Ty vilsen jag står
bland törnen och snår.
Rött lyser ditt bröst
och lovar mig tröst.

Ledning jag får
när din vinge slår.
Jag följer din flykt
och vandrar då tryggt.

En rödhake röd
du blev vid din död.
Du visar mig så
den väg jag skall gå.




Bunden vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-08-04 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP