Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda bär

plockar röda bär
skatan sitter på taket
väntar på sin tur




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-08-15 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* En smårolig
och nästan gullig haiku!
2006-08-16

  prinscess VIP
mmmm
de gör ju det
blir det någon över till dem månntro?
lite rolig
bra knåpat
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP