Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha, det är dock det sämsta tipset någonsin om någon faktiskt mår dåligt, men det finns något i att acceptera mörkret också som jag gillar


ensam är stark

Ner i mörkret med dig
Se upp för det där jävla ljuset
Det är så de fångar dig, marulkerna
de som simmar djupt där nere med sina dödskäftar
De fångar dig med en liten lampa, ett ljus i slutet på tunneln
ett dundrande tåg, tio tusen ton tungt
och när det kommer emot dig
så tackar du dom hela vägen
för du är hellre med
fiender i ljuset
än ensam
i mörkret




Fri vers av aloc VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-08-16 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP