Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Mos 38:8-10.


herr Onans konstlektion

 

säden spills extatiskt
uppå Hennes sublimt
triangelformade altare
konstverket, vars trånande frö
sjöd djupt inom muladharas kittel,
i denna stund uttömt,
i denna stund fullbordat

nu säger jag dig, herr Onan
du bibliske klåpare,
se och lär!

©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-08-20 12:03



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Vänd på Onan
nano
Tillfällighet?
2023-08-20

    Sefarge VIP
Hmm.m intressant
Skrivelse och vart är
bilden tagen ifrån?
Ej från Magister Z:s
egen"klädkammare?"
;)

2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ