Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar 2006

Det är som att staden är annorlunda.
Detta är inte min terräng,
Det var bara du som målade upp vackra väggar framför mina ögon.
Och det spelar ingen roll vilken ände av världen jag finns på
För du är utom räckhåll
För våra sommarnätter var olika ljusa
Och dina var inte lika naiva.
Det är aldrig min terräng.




Övriga genrer av Fitore
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-08-16 00:46



Bookmark and Share


  jimmy welleby
Snygg! Fylld av vemod, ger en bitterljuv eftersmak.
Tackså tackså!
2006-12-17

  tove linnéa
Den här tycker jag om väldigt mycket
jag känner igen känslan ungefär
tror jag ändå
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fitore