Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte nöjd med titeln.


Existens

Längtan tilltar i volym för varje hundradels sekund
som dina ögon borrar sig in,
Händerna skälver
fastän berusningen har tagit över,
Dimman runtom dig
vill jag andas in
trots att kvävningsrisken är stor,
Vår existens har procentuellt ökat,
vilket skrämmer mig.




Fri vers av Fitore
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-04-18 00:45



Bookmark and Share


    Fiitore
snyggt:P by the way, fint namn.
2006-08-15

  Therés
Bra text. Titel inte fel! En 5:a
2006-04-18

    Hades Is Rising
Denna kärlek... förklarar du bra.

Vår existens har procentuellt ökat,
vilket skrämmer mig.

Diggade jag mest. Äh, allt är bra.
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fitore