Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-NONSENS UNDER KONSTRUKTION-


knullerbyttor

 

ibland roar magistern sig själv
med ett gäng skabrösa kullerbyttor
i allsköns svamlande simpelhet

sålunda följer här en handfull
syndiga saltomortaler i den perverterade
poesins porriga tecken!

saltormortaler så lustfyllt legitimerande!
     så obscent absorberande!
     så erigerat enleverande!
     så mastodont masturberande!

så kryptiskt kopulerande!
     lingvistiskt lubricerande!
     tantriskt transformerande!
     klitoriskt kultiverande!

varsågod!
en dikt så
     erotiskt elementär!
     voyeuristiskt visionär!

en dikt så fittigt familjär!
en dikt så runkigt rudimentär!
satan! så slidigt saluterande!
satan! så snuskigt suggererande...!

åh! åhhhhhhh! du där!
stilla min drypande pennudd!

destillatio me tenet! destillatio me tenet!

 

©MagisterZ 2023

     





Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-08-20 14:54



Bookmark and Share


  kriya
tramsigt transformerande är en väldigt bra beskrivning på sex faktiskt
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ