Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårsedgy men det är lugnt för jag är 30+


Solfläckar

Vi bränner ner oss tillsammans
Aska, smuts och pulserande sår
möts där det är för varmt för att röra
Möts där det gör ont bara av att vara

Efter allt, efter att vi äntligen
stannat upp så tatuerar du dina
initialer med ett glödstål över
mitt bröst och jag vill rygga undan,
som jag alltid vill när du är för nära,
men som alltid ligger jag kvar,
för vad skulle vi bli för story
om vi tog slut innan vi ens börjat

Natten tar slut någon gång sen och du
ler mot solen som reser sig i väst
du gör alltid det och du säger att
det väl är konstigare att inte bli
glad när man får ännu en dag och det
har du väl kanske någon poäng med




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-08-21 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP