Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stycke infantil humor i lyrisk form.


könsdrift


jag sänker min blick och tänker:
"du är fanimej en lustig rackare ändå!"

ibland mjuk
ibland hård
allt efter humör

ibland liten
ibland stor
allt efter väderlek

ibland till nytta
ibland till nöje
allt efter behov

en slang i sin vinda, eller
en svingande snabel
allt efter sällskap

ja, en sån lustig livskamrat ändå
påtagligt fäst vid mig!
och jag är man nog att kunna
driva med mitt eget kön:

könsdrift!


©MagisterZ 2023

 




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-08-21 15:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fiffigt skrivet!
Jaa man är ju
alltid sig själv
närmast i kön?
;)
2023-08-21

  Mats Edin VIP
Kön distans!
2023-08-21

    Tidsljus_Timelight
Skojig.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ