Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

jag älskar dig
när du tittar på mig
från sidan
och din lilla näsa
pekar uppåt
och man inte ser
dina öron bakom
ditt långa hår
men än mer
när du druckit mjölk
och mjölkmustasch
pryder din överläpp




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-08-22 07:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad fint!
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP