Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
semi-automatisk vision


sur réalisme


en ensam ångvält löper amok
över svällande grönytor-
en veritabel gräsöken 
under kvadratiska moln, krökta
av efemära utsvävningar
ett rutnät av asfalt
brännmärkt
uppå Moder Jords
rynkade panna

              *    *    *

ett luffarschack nu redo
för Skojaren därovan
och Trickstern därnedan 

alea iacta est!

©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-08-22 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ