Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN KNIV MOT TIDEN

vad gör jag nu
otippad
såg jag på klockan
klockan 7 i morse

det var först sen
jag kom ut
i köket igen
och klockan
var 6.30

allt jag är med om
händer inte




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-22 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark tycker jag denna är. Förmedlar otrygghet, vad går att lita på? Samma otrygghet i bilden.
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP