Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: MagisterZ, 2023.


fallfrukt

 

en orm viskade till kvinnan
bortom mnemohistorisk horisont
kittlade fantasin
med urtida självdeifikation

för den som trängtar
efter upplyst sötma
är världen ännu fylld
av gnostisk fallfrukt

©MagisterZ 2023

 




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-08-26 11:47



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Barndomens pallfrukt bäst.

2023-08-26

    Sefarge VIP
En slags aforism-skrivelse?
Med ett skapelse-berikat
befruktande inslag!
;)

2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ