Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: MagisterZ, 2022.


blickar


ögon 
ögon rågade med
interplanetarisk
t y s t n a d;
blickfull härd
värmer virrig
vandrare

©MagisterZ 2023

 




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-08-26 18:16



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
I rymden hör ingen oss skrika.
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ