Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Detalj ur "Vénus marine dite Vénus Anadyomène", 1838, av Théodore Chassériau.


mons veneris


att denna lilla höjd av hy
söder om navelgropen,
norr om qwinnohemligheten,
bortom bukens
osynliga bergskedja...
att denna lilla höjd av mjuk hy
kan magnetisera mig så
en mossig urskogskulle
svept i örtadoft
eller en slät skärgårdshäll
smekt av havets sälta;
ett venusianskt energifält
v i b r e r a n d e
av erotisk sublimitet
detta är mitt altare, här
nedlägger jag vördsamt
min kind mot det ljuva
och blickar extatiskt
uppå Gudinnans
beslöjade mysterier

 

©MagisterZ 2023






Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-08-28 15:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
Den här måste sparas för att läsas igen och igen
2023-09-05

  Daphne VIP
Herregud! Sånthär blir lätt vulgärt men du lyckas framhäva poesin istället, imponerande och fint!:)
2023-09-03

    ej medlem längre
Här överträffar du dig själv. Snyggt och erotiskt skaldat!
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ