Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.youtube.com/watch?v=MNWrKTjuM-E


janets hjärta

jag råkade vara utan
att veta det
då det hände
en sensation i norberg

det gick ingens
lilla näsa förbi
att vi hade 2 katter


och janets hjärta
klappade extra fort
då jag gick ut på balkongen
och ropade på truls

jag är än idag
kattälskare
men varit utan i 20 år




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-08-27 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Katter är otroliga. Jag har aldrig haft.
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP