Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen spinner vidare även i september. Få tre, lägg till aderton, och ge trenne vidare! Respons gav mig förvånande nog nu : Sommaren, Blommar, Sol. Vilka ord liktenelegi har fått - det märker vi...


Tiderna Förskjuts (stafett 109)

 

 

 

Augusti tjuvstartade höstrusket

 

September återinför sommaren

 

Oktober stugsemestrar, sol på tub

 

Febrember kapprustar med tomtebloss

 

Aprilsnö missbedömer mörkerbrist

 

Majjuni jubelblommar skyfalltromb

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-02 14:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kalendern växlar här från en liten växt till någonting möjligt större som bär skogens myller, solens strålar mellan träden är nog litet som att vända blad i en ganska egen livets bok.
2023-09-03

  Respons VIP
Vädret har blivit galet. Inte ens månaderna vet vad de heter längre!
2023-09-02

    ej medlem längre
Vilken härligt rörig tidsförvirring! Mörkerbrist var ett intressant ord med tanke på att det ofta är ljuset som brukar beskrivas som bristvara både symboliskt och bokstavligt.

Jag saknar en rad om juli, min favoritmånad, så ser fram emot en fortsättning i någon form. :-)
2023-09-02

    Lena Söderkvist VIP
Sanningen på pricken, man får passa på att njuta när det är möjligt. För svampplockare har augusti varit en enda lång julafton. Min favorit är lingonperioden, som infaller om ca dagar. Då skall det tydligen vara högsommar igen. Det ser ut att bli svettigt.
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP